Kirjailija Suomen Ilmailumuseossa

Kirjailija Suomen Ilmailumuseossa

Työkseni opetan tietojenkäsittelyä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Valmistuin filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta opiskeltuani englantilaista filologiaa, puheviestintää ja tietojenkäsittelyoppia. Ennen opettajan uraa toimin pitkään IT-alan käännöstehtävissä ja olen kääntänyt paljon asiatekstejä sekä William Hillcourtin Baden-Powell – sankarin kaksi elämää –elämäkertakirjan. Hotelli Tulagi on kuitenkin ensimmäinen kustannettu kirjallinen työni, ellei oteta lukuun muutamaa historialehdissä julkaistua artikkelia.

Olen kirjoittanut myös nelisenkymmentä novellia, joita on julkaistu lehdissä, sähköisissä palveluissa ja kirjallisuussivustoilla kuten Escape Into Light. Olen Year Zero Writers -kollektiivin jäsen ja valmistelen parhaillaan englantilaisen kustantajani kanssa novellikokoelman julkaisemista. Osallistuin myös Suomen ilmavoimien historiikin toimitus- ja käännöstyöhön. Työn alla pari uutta kirjaa siinä toivossa, että niiden kirjoittamiseen ei menisi neljäätoista vuotta, kuten Tulagiin.

Olen innokas brittikomedian ystävä ja kohtuullisen kokenut Monty Python -intoilija. Harrastan lähinnä sotahistoriaa ja populaarikulttuuria. Tilasin MAD-lehden yhdentoista vuoden vaikutuksille alttiissa iässä, mikä varmaankin selittää aika monta asiaa.