Novellikokoelma Filtered Light

Novellikokoelma Filtered Light

Hotelli Tulagin lisäksi olen tähän mennessä kirjoittanut nelisenkymmentä novellia, joista kahdeksantoista on julkaistu Yhdysvalloissa kokoelmana Filtered Light and Other Stories. Kustantajani Englannissa julkaisi sen maaliskuussa 2016, ja kirjan kansi on tässä vasemmalla.

 

Sitruuna Kustannus julkaisi novellikokoelman suomeksi 25.10.2016, ja sen niminovelli ”Viisto valo”on luettavissa ilmaiseksi tällä sivustolla. Kokoelman käänsi Jaakko Kankaanpää. Kirjan alaotsikko ”novellilajitelma” kuvastaa sen tyylilajien kirjoa. Mukana on historiallista fiktiota, perinteistä englantilaista kauhua, muutama Flash fiction-teksti (alle 500 sanaa) ja jopa huumoria.

Viiston valon suomenkielinen kansi

Viiston valon suomenkielinen kansi

 

Tällä hetkellä Viisto valo on saatavana Elisa Kirjan sähkökirjana ja parin viikon päästä myös kirjan muodossa kaikista hyvinvarustetuista kirjakaupoista.

 

 

Novelleja on ilmestynyt myös kokoelmissa Words to Music ja Bits, Bobs, and Baubles 2009 sekä 2010, sekä parissa Year Zero Writersien kokoelmassa kuten Brief Objects of Beauty and Despair sekä Thirteen Shadows waiting for Sunrise.

 

Words to Music -kokoelma

Words to Music -kokoelma

Tällä sivustolla on tarjolla viiden englanninkielisen novellin näyte-PDF, jonka voit halutessasi ladata. Sen tarinat ovat:

 

  • THE SUMMERHOUSE
  • THE CAMPSITE vol 1 – FORSSA
  • LORD STANTON’S HORSE
  • CARBON-BASED
  • FILTERED LIGHT
Usva

Usva

Suomenkielisiä näytenovelleja on olemassa esimerkiksi spekulatiivisen fiktion erikoislehden, Usvan, numerossa 1/12. Tämä lehti sisältää novellin ”Lähettäjät”.

Työn alla on kaikenlaista pientä novellintynkää, sekä yksi scifi-tyyppinen työ, joka alkaa kohta hätyytellä pienoisromaanin mittasuhteita.